Update persbericht Wintermarkt Melissant 15 december.

Update persbericht Wintermarkt Melissant 15 december.

Grote Wintermarkt Melissant

Vrijdag 15 december staan er tussen 16.00 en 21.00 uur meer dan 40 kramen op de Voorstraat en het Plein in Melissant. Feestcommissie ‘GezelliGeit’ Melissant heeft weer haar best gedaan om een zo gevarieerd mogelijk aanbod te verzamelen voor een leuke markt in winterse sferen.

Van warme chocolademelk en andere dranken tot wafels. Van glühwein tot wildproducten. Franse worsten, foodtruck met vis, BBQ producten, pizza, broodje Unox, gerookte producten, bakkersproducten en kruudplaetjes. Zelfgemaakte spullen van de dagbesteding, handmade sieraden, geborduurde artikelen, haaraccessoires, Optidee, expoxy, kerstkleding en accessoires, handgemaakte kaarten en houten artikelen, aquarellen, foto’s, curiosa, auto onderhoud, bijenwas en honing, kaarsen, woonaccessoires en nog veel meer!

Voor kinderen zal ‘Vlindervriendjes’ komen schminken en er zal ’s avonds een optreden van Brassband Concordia uit Ouddorp zijn.

Meer informatie via facebook.com/feestcommissiemelissant en feestcommissiemelissant@gmail.com. Hopelijk tot 15 december!

Reacties zijn gesloten.