Winterfeest Melissant 2022

Winterfeest Melissant 2022

Betreft: Inschrijving kraam Winterfeest Melissant 2022

Beste ondernemer,

Na het succes in 2021 organiseren we ook dit jaar weer een sfeervolle Wintermarkt met kramen tijdens het Winterfeest in Melissant. De Wintermarkt wordt georganiseerd op. We streven er weer naar om de markt te vullen met verschillende soorten producten.

Via deze weg willen wij u daarom uitnodigen om in te schrijven voor deelname met een kraam of standplaats aan onze Wintermarkt op . We hopen dat er weinig tot geen beperkende maatregelen van toepassing gaan zijn en hopen dat u blij bent om uw bedrijf/verkoopwaar te laten zien aan bezoekers en producten te kunnen verkopen. De kosten voor een kraam of standplaats zijn € 25,-. Een kraam is 4 meter breed. Uw kraam kunt u inrichten vanaf 14.00 uur. Op de plaats waar u staat zal uw naam in de kraam liggen.

Om de kenbaar te maken bij een breed publiek zullen wij berichten plaatsen op sociale media, in de lokale kranten en posters verspreiden. Inschrijven kan via inschrijfformulier. Dit kunt u per mail opvragen en ingevuld terugsturen naar feestcommissiemelissant@gmail.com of per post aan R. Pieterse, Binnenweg 1, 3248 AE in Melissant. Wij vragen u na het terugsturen van het ingevulde inschrijfformulier het verschuldigde bedrag over te maken op rekeningnummer: NL70RABO 0306085011 t.n.v. Pieterse o.v.v. kraam Wintermarkt 2022 en uw naam.

Heeft u nog vragen over de Wintermarkt dan kunt u contact op nemen met: R. Pieterse 06-23629299 en/of I. Pieterse 06-13158911.

Zonder inschrijfformulier en betaling geen deelname!

Lees a.u.b. bijgesloten regels/opmerkingen door

Vol = vol!

Alvast bedankt,

Met vriendelijke groeten,
Feestcommissie ‘Gezelligeit’ Melissant

Regels/opmerkingen Wintermarkt Melissant 2022:
Huurt u een kraam dan betekent dit dat u de ruimte van de kraam heeft en 1 meter
daarachter. U mag voor de kraam spullen plaatsen mits het niets belemmert.

Heeft u stroom nodig dan moet u dit op het inschrijfformulier vermelden. Tijdens de markt
kan dit niet meer worden geregeld. Extra kosten hiervoor zijn € 2,50.

Uw inschrijving is alleen geldig mits u het geld betaald heeft.

Afmelden kan tot uiterlijk dinsdag 13 december 2022. Anders zijn wij verplicht uw
inschrijfgeld te houden.

De organisatie zou het leuk vinden als u de digitale poster (t.z.t.) op sociale media plaatst
en/of uitprint en deze ergens ophangt.

Een kwartier voor de eindtijd mag er gestart worden met opruimen.

Reacties zijn gesloten.