Zaterdag 6 april, 3e Geitenmarkt in Melissant

Zaterdag 6 april, 3e Geitenmarkt in Melissant

Het voorjaar hangt in de lucht en we hebben weer zin om naar buiten te gaan. Daarom organiseren we voor de 3e keer de Geiten(voorjaars)markt in Melissant. De markt zal plaatsvinden op zaterdag 6 april a.s. van 12.00 tot 18.00 uur. We hebben meer dan 40 enthousiaste aanmeldingen binnengekregen! De markt wordt georganiseerd nabij verenigingsgebouw ‘Melishof’, Binnenweg 59-61 in Melissant. Er zijn buiten kramen aanwezig met food en non-food producten. Van woonaccessoires tot epoxy producten, van zelfgemaakte kaarten tot sieraden, van cadeaupakketjes tot haaraccessoires, van poppenkleding tot sportartikelen, van kaarsen tot houten producten en nog veel meer! Ook kun je o.a. suikerspinnen, stroopwafels, bakkersproducten, crêpes & wafels, BBQ lekkernijen, drinken en gerookte producten kopen. Iedereen is welkom om gratis een kijkje te komen nemen. Daarnaast is er voor kinderen vermaak zoals o.a. schminken bij ‘Vlindervriendjes’ en een springkussen.

Meer info via www.facebook.com/feestcommissiemelissant.

Reacties zijn gesloten.