Uitnodiging lancering bewustwordingscampagne toekomstbestendig leven

Uitnodiging lancering bewustwordingscampagne toekomstbestendig leven

Beste,

Meer dan ooit hebben de inwoners van Goeree-Overflakkee elkaar nodig. Nederland vergrijst in een hoog tempo, en onze regio blijft niet achter. Het is een feit dat we wonen, welzijn en zorg voor ouderen anders moeten inrichten. Dat vraagt niet alleen iets van hen, maar van iedereen in de samenleving. De maatschappelijke dialoog moet plaatsvinden: niet alleen onder professionals, maar juist binnen de verschillende lagen van de gemeenschap.

Lancering bewustwordingscampagne

Bewustwording creëren bij alle inwoners over de huidige situatie én de toekomst. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Want de toekomst, die is voor velen nog ongrijpbaar en ver weg. Daarom komt er een bewustwordingscampagne, die de inwoners wil faciliteren en motiveren om het gesprek aan te gaan. Met trots kunnen wij u vertellen dat donderdag 11 mei deze campagne wordt gelanceerd.

Aanmelden kan via https://forms.gle/ad8VWJgyvVa3K23v7

We nodigen u van harte uit om bij de lancering aanwezig te zijn

We nemen u mee in hoe de campagne de komende maanden tot leven zal komen en gaan graag in gesprek over hoe we daarin met u kunnen optrekken.

Waar en wanneer?

We nodigen u uit om donderdagochtend 11 mei naar Het Diekhuus in Middelharnis te komen. Het exacte programma is nog niet bekend, maar houdt vast uw agenda vrij van 09.00 tot 12.00 uur.

Voor wie?

Deze bijeenkomst is voor de betrokken organisaties binnen het Toekomstbestendig leven project. Zowel voor bestuurders en managers als voor communicatieprofessionals. Wilt u een collega meenemen die niet deze functie heeft, maar wel geïnteresseerd is? Neem dan contact op met Jan van Gurp (jan@paulina.nu) om de verwachtingen af te stemmen.

Vragen

Heeft u vragen over de campagne of over het project toekomstbestendig leven? Neem dan contact op met programmamanager Marlies de Kraauw (m.dekraauw@curamare.nl) of communicatieadviseur Jan van Gurp (jan@paulina.nu).

Hartelijke groet,

Jan van Gurp

Marketing & Communicatie | Paulina.nu 

06 42 28 69 34

WhatsApp | LinkedIn | Website Paulina.nu

signature_2955278769
Reacties zijn gesloten.