Gezellige Wintermarkt in Melissant

Gezellige Wintermarkt in Melissant

Vrijdag 16 december zijn er op de Voorstraat en het Plein in Melissant zo’n 34 leuk gevulde kramen met een grote diversiteit aan verkoopwaar te vinden. Er zijn food en non-food kramen aanwezig. Van apfelstrudel tot broodjes braadworst, van warme chocolademelk tot Bombardino en glühwein, van Surinaamse broodjes tot oliebollen en kruudplaatjes en nog veel meer lekkers. Ook vind je er zelfgemaakte kaarten en haaraccessoires, houten spulletjes en kerststukjes, cadeauartikelen, (glas)sieraden en tassen, poppenkleding, woonaccessoires, lampen, keramiek, woondekens, dierenspullen, boeken en nog veel meer. Kinderen kunnen zich laten schminken en er staat een springkussen-Aprèsskihut. Er staat een grote échte kerstboom, er valt sneeuw en er is gezellige kerstmuziek te horen. De markt is geopend tussen 16.00 en 22.00 uur en toegang is gratis. Kom gezellig langs om een kijkje te nemen! Meer info via www.facebook.com/feestcommissiemelissant.

Reacties zijn gesloten.