De Dorpsraad van Melissant

De Dorpsraad van Melissant

De Dorpsraad Melissant bestaat uit een groep mensen die zich vrijwillig inzetten voor allerhande zaken aangaande de leefbaarheid in ons dorp. Dit kan heel uiteenlopend zijn van het helpen organiseren van evenementen tot het geven van individuele hulp.

Naast het afstemmen van de Evenementen Kalender en het opstellen van een Leefbaarheidsplan is de Dorpsraad onder andere ook met regelmaat in overleg met de Gemeente-Goeree Overflakkee. De gemeente heeft een aantal Coördinatoren aangesteld en die blijken van grote waarde, bij vrijwel ieder overleg schuift deze aan en denkt en doet mee!

Ieder jaar word er dus een Leefbaarheidsplan opgesteld waarbij zoveel mogelijk aan alle wensen en ideeën van de Dorpsbewoners(Geiten) rekening word gehouden. Een belangrijk onderdeel van het Leefbaarheidsplan is de verdeling van de beschikbare financiele middelen.

Ook is er de Bewonersavond die in principe minimaal 1 keer per jaar word ge-organiseerd. In verband met Corona heeft die afgelopen jaar niet plaatsgevonden. Dit jaar gaan we die wel weer organiseren en nodigen wij bij deze iedereen uit!

Vragen of opmerkingen kun je altijd bij ons neerleggen, bij voorkeur per email naar info@dorpsraadmelissant.nl. Uiteraard kun je ook een van ons aanspreken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *